Реализују се три пројекта у дневном боравку “ Сунце“

преузето са :https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwitus7n5djcAhUNyKQKHeyiBNIQjB16BAgBEAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.14oktobar.edu.rs%2Fsajt%2Findex.php%2Faktivnosti%2F28-p-s-dn-vn-b-r-v-u-sunc-i-sh-li-sv-i-s-v-u-pr-uplju&psig=AOvVaw14VgDzKFAPwSaCOqVzEpkH&ust=1533657331798112

У установи Дневни боравак за децу и омладину ометeну у развоју “Сунце” у Водицама тренутно се реализују три пројекта.

Два пројекта кроз јавне радове финансира филијала Националне службе за запошљавање у Прокупљу у укупној вредности од 675.000 динара.

Технички секретар Удружења за мишићне и неуромишићне болести Топличког округа Драгослав Петровић изјавио је да је пет особа ангажовано у реализацији пројеката под називом” Сезонски послови у Дневном боравку” и “Особе са инвалидитетом учествују у раду Дневног боравка”.

-У наредна четири месеца  биће изведени радови на бетонирању степеништа за улазак у  зграду Дневног боравка и излазак на игралиште, где је предвиђена и изградња косе рампе. Грађевински материјал, цемент, песак и арматуру, донирали су нам људи добре воље из Прокупља, рекао је Петровић  и додао да се ови радови врше по препоруци ресорног министарства.

Према његовим речима трећи пројекат, на којем ће у наредна три месеца кроз јавне радове бити ангажовано седам лица, финансира локална самоуправа у износу од 712.000 динара.

-У реализацији пројекта “Помажући особама са инвалидитетом побољшавамо свет“ ангажована лица ће свакодневно радити са корисницима установе и на тај начин показати да су они саставни део друштва, истакао је Петровић и нагласио да изузетну сарадњу и помоћ у раду Дома за дневни боравак деце и омладине ометeне у развоју “Сунце” до сада имали од стране Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, руководства локална самоуправе, школа и људи добре воље.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*