Редакција Прокупачких вести дневно објављује национално јело држава које нису признале (не)зависност Косова-Чиле

„Газпаћо“ је хладна парадајз супа на чилеански начин

Прави специјалитет за освежење у летњим и јесењим данима. Осим тога, јело је посебно освежавајуће, јер је у овом добу године задовољство људи с свежим и укусним поврћем. Рецепт за газпаћо супу у свакој кући је другачији. Он је модификован на сопствени ризик и ризик, као и укус. Међутим, ова околност не спречава разлику између овог сета варијација традиционални, стандардни начин припреме.

Овај метод припреме је најједноставнији с обзиром на чињеница да садржи најповољније састојке, веома доступне јер су чиленаци ово јело  уврстили у највађније јер дају телу хидратацију и довољну дозу дневних витамина. Рецепт газпаћо супа нуди низ производа као што су парадајз, бибер (зелени и црвени су корисни), црни лук, свежи краставац, бели лук, сирће, маслиново уље и со.

Пре него што научите рецепт за газпаћо супу и одмах почните да га припремите, морате припремити све састојке.

Прво, парадајз (700 г) треба очистити са коже, а затим урадити исто са краставцима (100 г). То ће олакшати процес ослобађања парадајза из покожице када се кува у врелој води. Да бисте то урадили, довољно је ставити плодове у врелуводи само пола минута.

Друго, требало би изрезати  50 г двеју врста ббиера, 70 г лука и каранфилића. Припрема супе ће трајати неколико минута. Сви састојци морају бити подмазани у блендер заједно са маслацем (око 100 мл) и винским сирћетом (20 мл). Остаје само да слане јело по укусу.Препорука је да се  уз јело користе брускети . Бон аппетит!

 

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*