Реконструкција водовода – замена филтерског поља

Јавно комунално предузеће „Хаммеум“ Прокупље је завршило радове на реконструкцији филтерског поља број 2, које је једно од три поља на филтер станици „Бресница“. У питању су планиране активности које су изведене уз помоћ сопствене радне снаге и механизације.

Сама реконструкција подразумева потпуну замену кварцног песка из филтерског поља и замену оштећених дизни које служе за филтрирање воде за пиће. На тај начин, побољшана је филтрација пијаће воде.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“64″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

У току извођена радова није долазило до прекида водоснабдевања градског и сеоских подручја, који се снабдевају водом са магистралног цевовода Бресница – Прокупље.

Вредност радова је 660.000,00 динара без ПДВ-а

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*