“ Рок преображење” на Градском базену


У организацији Туристичко-спортске организације Прокупље, ове године биће одржано десето по реду “Рок преображење”.
Традиционална музичка манифестација окупиће љубитеље рок музике 19. августа на Градском базену, где ће од 21 час па све до после поноћи имати прилику да уживају у овом незаборавном музичком догађају.
-Као и сваке године, потрудили смо се да на време завршимо све припреме за одржавање јубиларног концерта и да Прокупчанима у овим врелим данима приредимо добар провод на Градском базену. Поред локалних музичких бендова, “Вертиго акустик трио“, и „Мелисе“, наступиће и „Поп хенд каро“ из Ниша, као и наши прослављени музичари Ниџа и Влада, уз чију подршку се већ читаву деценију одржава „Рок преображење“ у Прокупљу, изјавио је директор ТСО, Братислав Лукић.
Афирмација младих бендова који негују овај музички жанр, циљ је ове манифестације, а јубиларни десети рок концерт прилика је да се на Градском базену окупе сви они који су одрастали уз рок музику, као и младе генерације које воле добру музику и које се поред свих нових музичких таласа ипак опредељују за стари добри рок.
Туристичко-спортска организација Прокупље обезбедила је бесплатан улаз на Градском базену за време одржавања ове манифестације.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*