Руководство Града Прокупља у новогодишњој ноћи обишло дежурне службе

Градоначелник Прокупља Александар Симоновић и председник Скупштине Града Прокупља Дејан Лазић током новогодишње ноћи посетили су Ургентно одељењe Опште болнице „Др Алекса Савић“, Службу хитне помоћи Дома здравља, припаднике Полицијске управе, Сектора за ванредне ситуације-одељења у Прокупљу, припаднике Војске Србије и Дом за смештај и негу старих лица.

Након обиласка, градоначелник Симоновић је изјавио да ове службе раде изузетно одговорне и сложене послове.

-Волим да обилазим раднике ових установа из разлога што су они увек ту када је најпотребније. Њихов рад се често не види, али када је потребно, они први интервенишу и пружају адекватну помоћ. Радници су добро оспособљени и опремљени и могу веома брзо да интервенишу када је то потребно. Треба их обићи, нарочито када сви славе, јер би и они волели да су у кругу својих породица. Током новогодишње ноћи, они су на својим радним местима због свих грађана, изјавио је Симоновић.

.

-Једно велико „хвала“ за све оно што ови људи чине током целе године за своје грађане, казао је он.

Честитајући Нову годину, градоначелник им је пожелео да током новогодишње ноћи имају што мање посла.

.

У Ургентном одељењу, градоначелника и председника Скупштине Града дочекала је директорка Опште болнице др Сњежана Арсић и начелник одељења др Драган Динић, у Служби хитне помоћи помоћник директора Дома здравља др Александар Цветановић и начелник Хитне помоћи др Драган Томашевић.

.

-Захвални смо што су издвојили време да обиђу дежурне раднике током новогодишње ноћи. Овај њихов гест је још једна потврда да се наш рад и напори цене, рекао је др Томашевић и додао да је локална самоуправа ове године помогла у побољшању услова рада запослених у Служби хитне помоћи.

.

Командант прокупачке касарне потпуковник Бојан Миленковић и мајор Душан Митровић изразили су велико задовољство посетом руководства Града припадницима Војске Србије.

Градоначелник Прокупља Александар Симоновић и председник Скупштине Града Прокупља Дејан Лазић свим дежурним радницима уручили су пригодне поклоне.


Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*