Санација пута у Доњем Кординцу

Завршена је санација макадамског пута у дужиниод 1,1 километар и ширине 4 метра у Доњем Кординцу. У оквиру радова извршено је равнањепостојеће површине, попуњавање рупа, насипање и ваљање целом дужином пута одместа где се завршава асфалтни пут, па све досеоског гробља. 

Значај пута је велики за житеље овога краја, првенствено  због тога што пролази поредшколске зграде, истуреног одељења ОШ „МилићРакић Мирко“, коју похађа око десетак ђакаУређеним путем деца ће  сада  много безбедније, лакше и брже долазити у школу.

Осим санације која је урађена целом дужиномпута, поред сеоског гробља уређен је и паркингпростор.

Мештани су задовољни  што локалнасамоуправа не заборавља ниједно село, ниједанзасеок.  Поправљен је пут, а добили смо и уређен паркинг поред гробља. Негде се радепрелази преко реке, негде санација речнихкорита, свуда у нашој општини се нешто ради и то је за сваку похвалу.

У циљу да свим грађанима обезбеди подједнакеуслове за живот, Општина Прокупље је одпочетка године покренула велику акцију уређењапутне инфраструктуре. У наставку овихактивности  планирани су радови и на другимсеоским подручјима, како надомак града, тако и у вишим планинским пределима територијеопштине Прокупље

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*