Савети за летовање…

 1. Ако желите да се лепо проведете на летовању са породицом, идите без породице.
 2. Летовање служи за опуштање, али то не значи да на њега треба да идете са опуштеним мишићима стомака.
 3. Планирање је важно за почетак одмора. Пре поласка на пут обавезно саставите списак ствари које ћете понети, као и оних које нећете.
 4. Такође направите и списак људи са којима идете на летовање, као и оних са којима не идете.
 5. Ако на пут крећете својим колима, проверите да вам нису украдена. Ако користите туђ ауто, обавезно се потрудите да вас власник не открије.
 6. Ако идете на летовање са породицом, немојте се упуштати у летње авантуре, сем ако не морате.
 7. Ако возите породицу са собом, немојте током пута примати атрактивне стоперке.
 8. Ако деца на задњем седишту праве грају током вожње, па вас то нервира, немојте се окретати да их млатите руком. То је опасно за вожњу. Нека вам супруга помогне. Млатните њу, она је ближа, а и тако вам остаје једна рука на волану.
 9. Ма колико вам се чинило да сте за време вожње рођени Мика Хајникен, имајте на уму да он у болиду не вози жену и децу.
 10. Приликом доласка на место летовања, користно је распитати се у ком правцу су море и плажа.
 11. Ако вам на плажи сметају несташна деца, пре него што се баците каменом на њих проверите да то нису вашšа деца.
 12. Ако на плажи приметите заносну девојку, пре него што почнете да звиждите за њом или испуштате какве друге звуке, проверите да то није ваша жена. Није пристојно ложити се на сопствену жену.
 13. Након изласка из воде проверите да ли се број ваше деце која су са вама ушла у море слаже са бројем оних која су изашла.
 14. Да вам се деца не би погубила на плажи, најбоље је повезати их гуменим повоцем, без обзира како ће то изгледати околини. Народ је заједљив.
 15. Пре него што почнете да пливате за децом, корисно је прво их научити да пливају. Тиме се лишавате беспотребних придика супруге типа: „Где ми је дете?“
 16. На летовању са породицом не постоји нешто као романтична, интимна вечера.
 17. Спремите се на то да су гости хотела непријатни људи који ће се увек жалити на галаму ваше деце или вашу свађу са женом.
 18. Када сте на летовању са породицом, немојте га продужавати само да би одржао форму одмора.
 19. На плажи немојте хушкати децу на друге људе, ма како то забавно било.
 20. Дискутабилно је да ли је у дечијим очима ауторитативан отац који се обезнањује од хладног пива, а потом повраћа у море. Ако то баш морате да радите, трудите се да вас деца не виде.
 21. Није пристојно да мајка на плажи изгледа секси, јер ће деца лоше мислити о људима који јој добацују или се туку са њиховим оцем због тога.
 22. Деца у море морају улазити са шлауфом, без обзира да ли су пунолетна или не.
 23. Ако сте по повратку са летовања утврдили да сте уместо жене вратили девојку која вам се свидела на плажи, трудите се да деца то не примете. Трауме из детињства дуго трају.
 24. Ако сте кући вратили туђу децу уместо своје, трудите се да то ваша супруга не примети. Најбољи начин за то је да тврдите да је она луда. Некад је мир у кући важнији од истине.
 25. Летовање је најбољи начин да побегнете од проблема. Повратак је најбољи начин да дођете поново себи.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*