Скандал у Прокупљу, превозио месо за кафану на непрописан начин, па полудео што му га је полиција одузела

 

С. И., власник једне кафане из Куршумлије, покушао је данас да превезе на непрописан начин неколико килограма меса, али је захваљујући рутинској контроли прокупачке полиције на раскрсници у Прокупљу то спречено, каже за наш портал извор који је желео да остане анониман.

Месо је одузето, а обзиром да је Илић власник угоститељског објекта, поставља се питање шта би било да полиција није зауставила баш његово возило, што је могло да се догоди, и да се то исто месо нашло на менију?

Како додаје извор који је упознат са целим случајем, револтиран због тога што је направио законски преступ, Илић је покушао да овај случај повеже са политичким нападом.

-Зна се како се месо превози, у специјалним возилима, хладњачама, а не у прашњавом путничком аутомобилу на температури од 20 степени! Човек је направио скандал, звао је новинаре, покушао је да његов лични пропуст пребаци на терен политике. Волим да одем у кафану са женом, децом, да ручамо, вечерамо, али после овога размишљам знамо ли ми уопште шта једемо и плус плаћамо да нас трују, закључује наш извор.

9 Коментара

  1. Savko Ilic, zvani Bole Vinjak jer je poznat po tome sto je uhvacen u kradji vinjaka u jednoj lokalnoj prodavnici koji je taj isti vinjak kjoji je krao po prodavnicama prodavao u svojoj kafani, poznat je i po raznim incidentima na skupstini u Kursumliji.

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*