Средњошколци приредили програм за своје родитеље и професоре

Ђаци који бораве у Дому ученика средњих школа, за своје родитеље, професоре и сараднике приредили су занимљив уметнички програм под називом “Луде године за луду ноћ”. Програм су осмислили сами ученици, у сарадњи са васпитачицом Весном Аџемовић Јефтић и стручним сарадником Миладином Радојчићем.

Осим доброг успеха у школама, ученици су показали да знају да глуме, певају, плешу, играју, рецитују и имитирају многе познате певаче. Многобројни посетиоци су се уверили да у Дому постоји и добар мађионичар, који је својим наступом гледаоце подигао на ноге.                   

Учесници програма су на свој начин приказали најпознатије музичке личности поп, рок и забавне музике света и некадашње Југославије.

-У Дому се ради тимски, зато што смо ми једна велика породица. Ова, 2018. година, остаће упамћена као година великог рада, ентузијазма и успеха. Сви ови резултати, постигнути су захваљујући ангажовању запослених, деце и њихових родитеља, професора, надлежних у Министарству просвете, науке и технолошког развоја и Града Прокупља, изјавила је директорка Дома Јелена Вуковић и нагласила да се, осим васпитно-образовног рада, велика пажња поклања и ваннаставним активностима.

Наставница здравствене неге у Медицинској школи “Др Алекса Савић”, Данијела Киковић, била је пријатно изненађена наступом средњошколаца.

-Највећи број корисника у Дому наставу похађа у Медицинској школи. Осим одличних резултата у образовању, средњошколци су ме одушевили својим наступом. Песмом, игром, плесом и глумом показала су сав свој таленат, изјавила је Киковић и додала да је уживала у наступу својих ученика.

-Највећи поклон вишедневног рада и припреме ђака за наступ, је одушевљење и велики аплауз присутних, изјавила је васпитачица Весна Аџемовић Јефтић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*