Техничка школа спремна за упис

У Техничкој школи „15.  мај“  увелико теку припреме за упис у школску 2019/ 2020.  годину.  Ове школске године, у први разред уписује се укупно 180 ученика у шест одељења. Школа нуди трогодишње и четворогодишње школовање у четири подручја рада.

Подручје рада Машинство и обрада метала, уписује у два одељења 60 ученика у четворогодишњем трајању, и то 30 машинских техничара за компјутерско конструисање и 30 машинских техничара моторних возила.

Подручје рада Електротехника, уписује 60 ученика у два одељења и то 30 електротехничара рачунара у четворогодишњем трајању и у трогодишњем трајању 15 електромеханичара за термичке и расхладне уређаје и 15 електроинсталатера.

Подручје рада Саобраћај, уписује 30 возача моторних возила на трећем степену, док ће у подручју рада Текстилство и кожарство, бити уписано 30 моделара одеће на четвртом степену.

-За нас је ова година веома важна, јер прослављамо и јубилеј, 55 година од оснивања. Као и сваке године, трудимо се да не само наставним, већ и ваннаставним активностима поспешимо ученичке таленте и омогућимо им да се покажу у правом светлу. Креативност је од изузетног значаја, а код нас се она посебно цени, казала је директор Школе Биљана Миленковић.

Она додаје да је за сада интересовање осмака одлично и да се надају да ће, као и ранијих година, у првом уписном року, да се попуне сва одељења.

Све информације о упису могу се добити и на званичном сајту Школе www.ts15maj.edu.rs или путем телефона 027/329-052.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*