Технике завођења

На ова три потеза падају и заклети самци. Може бити јако напорно ако се заљубиш у некога коме веза није ни на крај памети – али шта ако ти кажемо да се то може избећи ? Он тврди како не жели везу и како је евентуално расположен тек за повремени секс ? Без бриге, са ових неколико трикова ће и највећи соло мушкарци поклекнути пред тобом!

  1. Буди опуштена. Многи мушкарци се пале на пријатељски тип жене. То значи да ( посебно у почетној фази ) треба бити опуштена и весела – дакле, буди једноставно оно што јеси – без да се превише суздржаваш. Ако је он задовољан својим самачким животом, онда га немој пребрзо присиљавати на везу. Једноставно му мораш показати да му је боље када си са њим – а остатак ће доћи сам по себи.
  2. Покажи да ниси лака. Ако је он радо соло, то значи да је радо у лову. Ако одмах не скочиш на сваки његов миг, то ће још појачати његово занимање за тебе.
  3. Нека се копрца чак и ако га имаш већ на удици, немој му показати да те је придобио. Радије му често понављај да ниси сигурна да желиш чврсту везу. То ће га излудети – па ће из дана у дан постајати све сигурнији да ОН жели везу са тобом!

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*