У Бериље стигао асфалт

Начелник Топличког управног округа Милан Аранђеловић, градоначелник Прокупља Александар Симоновић и члан Градског већа за инфраструктуру Жарко Копривица, обишли су завршне радове на асфалтирању улице у селу Бериље. Припремни радови на овој улици, почели су пре десетак дана.


-Након Поточића и Ресинца, и мештани Бериља добили су асфалт на једној сеоској улици. Друга улица у овом селу биће асфалтирана за пар дана. Радовима на путној мрежи у сеоским срединама, показали смо да су нам битна сва подручја на територији нашег града, изјавио је Симоновић и додао да представници локалне самоуправе, мештанима сеоских средина никада нису давали лажна обећања, већ само оно што могу да испуне.
Према његовим речима, локална самоуправа сваком извођачу радова исплати предвиђена средства у уговореном року.
Надзорник у ЈП за урбанизам и уређење Општине Прокупље, Ивана Павловић, изјавила је да асфалтирана дужина пута износи 464, а ширина 3,5 метра.
-Средства за радове, у износу од 3.665.000 динара са ПДВ обезбеђена су из локалног буџета, рекла је она.
Мештанин Бериља Мирослав Видојковић изразио је задовољство урађеним послом.
-Деценијама смо имали обећања да ће се пут од главне улице до гробља асфалтирати. Међутим, то су била само обећања. Све до сада. Актуелно руководство нам је недавно обећало ће се овај пут асфалтирати, и то је и испунило, изјавио је он и изразио велику захвалност свима онима који су допринели да мештани овог дела Бериља добију модеран пут.
Небојша Пауновић истиче да ће овај пут много значити пољопривредницима.
-Нама младима који се бавимо пољопривредом, много значи овај пут. До својих њива и воћњака сада ћемо брже и безбедније долазити, каже он и наглашава да је добро што је локална самоуправа у последњих неколико година доста тога ради урадила на побољшању путне мреже у сеоским срединама.

????????????????????????????????????

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*