У Доњој Трнави изграђени бетонски канала

У Доњој Трнави приводе се крају радови на регулацији атмосферских и површинских вода, у оквиру којих је изграђен бетонски канал са решеткама, шахт, цевасти пропусти и сегмнентни бетонски јарак.

 Према наводима надлежних у ЈП за урбанизам и уређење општине Прокупље, на овај начин регулисан је прихват и одвод вода које су се сливале низ улицу и угрожавале домаћинства.

Како је у овом селу Општина Прокупље недавно асфалтирала пут у који је уложено седам милиона динара, сада су обезбеђена средства и за поменуте радове.

 Мештани Доње Трнаве задовољни су што локална самоуправи настоји да им уређењем улица и путева побољшава животне услове и што се на томе није стало, већ да наставља са радовима на решавању њихових проблема.

 -Довољно је само када имате коме да се обратите за помоћ и када знате да ће надлежни у Општини Прокупље сагледати наше проблеме и наћи могућност да их реше. Добили смо асфалт после неколико деценија, сада су нам изграђени канали и пропусти, ми смо презадовољни радом локалне власти, кажу житељи овога краја.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*