У Трнавачкој улици саобраћај нормализован

 

Радови на асфалтирању Трнавачке улице завршени су пре планираног рока, тако да је од јуче нормализован саобраћај на овој деоници која се налази у склопу комплекса Привредна зона „Хисар“.

Завршетак радова обишли су представници града Прокупља, већница за пројекте Милена Петровић и члан Градског већа за инфраструктуру Миладин Радоичић са сарадницима.

Приводе се крају радови на инфраструктурном опремању Привредне зоне „Хисар“, што је и прва фаза реализације овог великог пројекта који финансира Министарство привреде уз учешће локалне самоуправе, казала је већница Петровић и нагласила да ће након завршетка ових радова локална самоуправа издвојити средства из буџета за уређење леве стране Трнавачке улице. Ти радови подразумевају изградњу прилаза до стамбених објеката, као и регулацију одвода атмосферских вода.

     

Радови на инфраструктурном опремању Привредне зоне „Хисар“ приводе се крају, тако да је у току јавни позив за извођаче радова на другој фази овог пројекта, коју ће такође финансирати Министарство привреде. До сада је завршена изградња водоводне и канализационе мреже, трафо станице, телекомуникационе инсталације. У наставку радова биће постављени стубови за уличну расвету и асфалтирање интерних саобраћајница, што ће означити и завршетак прве фаза капиталног пројекта за Град Прокупље.

Представници Града Прокупља изразили су захвалност Министарству привреде на издвојеним средствима за реализацију овог пројекта који ће Прокупљу и топличком крају донети привредни развој и нова радна места.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*