Ученици из Товрљана обележили Међународни дан шетње и …. ( видео )

Ученици из Товрљана обележили Међународни дан шетње и празник Покров пресвете огородице.

На празник Покров Пресвете Богородице, а на позив овогодишњег колачара ове славе, ученици ОШ “Светислав Мирковић Ненад” из Товрљана, посетили су цркву Пресвете Богородице у Товрљану.

Ђаци су присуствовали литургији коју је служио отац Немања, а после литургије извели су приредбу у цркви.

Ученици ове школе добили су пригодне поклоне од породице Брајковић који су овој школи раније донирали пројектор, део новца за белу таблу као и школски прибор за ученике.

После молитве “Оче наш”, коју су казивали ученици ове школе, сјај у очима присутних, што од суза, што од среће, био је и те како видљив.

Данашњи догађај, како гости тако и сви присутни прокоментарисали су речима: ” Тамо где се црква гради, слава слави и школа ради има напредка и слоге”

Овом приликом се захваљујемо породици Брајковић која увек обрадује ђаке ове школе пригодним поклонима.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“51″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*