Улице Синђелићева и Ђуре Јакшића по први пут добиле асфалт!

Да свакодневно у Прокупљу по нека улица добије нови асафалт, говори чињеница да су током протеклог викенда асфалтиране још две градске улице.

То су Синђелићева, која је асфалтирана у дужини од 150 метара и Улица Ђуре Јакшића, у дужини од 120 метара.

Како истиче члан Градског већа за инфраструктуру, Жарко Копривица, урађена је комплетна реконструкција улица и постављене нове шахте, а за ту намену из буџета Града издвојено је око 3,5 милиона динара.

Житељи овог дела града, који од центра води према Кеју Топлице, изразили су огромну захвалност локалној самоуправи, јер, како кажу, Синђелићева је по први пут добила асфалт. Исти случај је и са Улицом Ђуре Јакшића.

-До 90-тих година овде је постојала калдрма, а касније је улица делимично била бетонирана. Никада није била асфалтирана, зато смо веома срећни и захвални градском руководству, каже једна суграђанка која живи у Синђелићевој улици.

Локална самоуправа ће, према речима већника Копривице, наставити велику акцију уређења, тако што ће и у овој, као и ранијих година, велику пажњу посветити путној инфраструктури, како у граду, тако и на сеоском подручју, јер сви грађани заслужују да имају подједнако добре услове за живот и рад.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*