Унапређење рада ПСС Прокупље: Два нова возила за лакши обилазак пољопривредникa

Пољопривредна стручна служба у Прокупљу, добила је од Министарства пољопривреде једно теренско и једно путничко возило, што значи да ће ова служба сада бити још ефикаснија и доступнија свим грађанима Прокупља, али и Куршумлије, Блаца и Житорађе.
Како каже в. д. директора, Дејан Тонић, возни парк ПСС сада чини једно теренско и два путничка возила.
-Пољопривредна стручна служба је својим ангажовањем и оствареним резултатима на терену, препозната као изузетан чинилац развоја пољопривредне производње у топличком крају. Имамо изузетну сарадњу, пре свега, са Градом Прокупљем, општинама Куршумлија, Блаце и Житорађа, и Министарством пољопривреде. Сада ће саветодавци брже и ефикасније обављати саветодавне послове и обилазити пољопривредна газдинства у складу са потребама пољопривредних произвођача. Стићи ћемо и до газдинстава која, због приступачности терена, раније нису била константно посећивана, каже Тонић.
Он истиче да у овом тренутку служба добро функционише, да је сарадња са јединицама локалних самоуправа на територији Топличког округа константна и да се ради на унапређењу, како послова, тако и службе.
-Чинимо све, како би пољопривредницима изашли у сусрет и благовремено деловали увек кад затреба, закључује први човек Пољопривредне стручне службе у Прокупљу Дејан Тонић.

1 Коментар

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*