Уређивање Културно образовног центра

У Културно образовном центру „Топлица“  у току су радови на уређењу зграде, који ће према наводима директорке Љиљане Красић трајати до септембра месеца.

Иако је доста тога урађено у прошлој години, са радовима на уређењу зграде и њене спољашности није се стало ни овог лета. Новим изгледом биће обезбеђени бољи услови  и лепши изглед ове културно – образовне установе, која ће почетак нове школске године и своје кориснике дочекати у још лепшем издању.

 -Након завршетка радова на унутрашњем уређењу, наставиће се са уређењем дворишта. Планирано је поплочавање бехатон плочама са ивичњацима и каналетама, израда бетонског зида, жардињера, опшивање крова са ОСБ таблама са обрадом греда и фарбањем, као и облагање зидова стиропором на помоћним зградама у дворишту, казала је  директорка КОЦ-а Љиљана Красић.

Она је овом приликом додала да се ни тада неће стати са уређењем. У циљу што лепшег изгледа и пријатнијег окружења, планира се обнова зеленила, цвећа, осветљења, украшавање зидова муралима, а биће постављена и нова рекламна табла.

–       Наша установа је увек била омиљено место за окупљање младих, талентованих ученика, песника, књижевника и других уметника и радника културе. Новим изгледом омогући ћемо  им још пријатнију атмосферу, а ово место биће прави рај за уметничко стваралаштво и његову презентацију грађанима Прокупља, истакла је Красић.

Све поменуте радове  КОЦ „Топлица“ финансира сопственим средствима која остварује кроз квалитетно пружање услуга стручног оспособљавања одраслих за широк спектар занимања.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*