Уређивање Партизанске улице у току

Да се са речи прелази на дела доказују фотографије нашег суграђанина које је уснимио у „спорној“ улици, која је ових седмица често била на мети свих нас који смо нерадо користили ову руту за пролазак својим возилом. Ускоро ће и грађани и аутомобили моћи да одахну,  јер ће и ова улица бити санирана.

По наводима локалне самоуправе, асфалтирање улице није био једини проблем већ и замена азбестних цеви, а при том су дужином пута укопани и оптички каблови па се са радовима и санирањем није смело журити.

 

Иначе, поред града данас је почела припрема за асфалтирање улице у Горњој Стражави у дужини од 450 метара. Ово је почетак асфалтирања прокупачких села. Поред Горње Стражаве, асфалтираће се и улице у Ћуковцу, Доњој Трнави и Бабином Потоку.

Вредност ових радова је 20 500 000 динара, а средства је обезбедила локална самоуправа Прокупље.

Тренутно се радови изводе на више локација у нашој општини, а разлог томе су настојања наше општине да, у што краћем року, допринесе квалитетнијим и бољим условима за живот.

Мештани Горње Стражаве су веома срећни због асфалтирања улице. Асфалт је за њих од изузетног значаја за бољи и нормалнији живот на селу.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*