Ургентном одељењу прокупачке Болнице на поклон нове радне мајице од нишке Жандармерије


-Припадници нишке Жандармерије, поклонили су комплете радних мајица Одељењу ургентне медицине прокупачке Опште болнице “Др Алекса Савић”, казали су у тој здравственој установи.
Тако су сви запослени на Одељењу за пријем и збрињавање хитних стања, добили нове беле радне мајице са натписом “Ургентно одељење”.


-На овај гест, припадници Жандармерије су се одлучили због изузетно професионалног и хуманог односа запослених на том одељењу, како према њима и члановима њихових породица, тако и према свим другим грађанима који се за помоћ свакодневно обраћају овој установи, казали су у прокупачкој Болници.
Како је рекла заменик начелника Одељења за пријем и збрињавање хитних стања, др Сања Ђорић, овај поклон их је пријатно изненадио.
-Ово је за све нас подстрек да наставимо савесно да обављамо свој посао, казала је др Ђорић и подвукла да се на Ургентном одељењу спасавају животи, па се особље максимално труди да да све од себе, како би сваком болеснику била указана адекватна прва помоћ.
-Највећа награда нам је то да су пацијенти, међу којима има и оних који су запослени у нишкој Жандармерији, препознали наш труд и залагање, казала је др Ђорић.
Одељење Ургентне медицине, на коме ради пет лекара и 15 медицинских сестара и техничара, покрива читав Топлички округ, и ту долазе пацијенти из Прокупља, Куршумлије, Блаца и Житорађе.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*