Уручењем сертификата, КОЦ „Топлица“ успешно спровео обуку кројења и шивења

????????????????????????????????????


У Културно образовном центру „Топлица“ данас су уручени сертификати полазницама које су успешно савладале теоријска и практична знања из обуке кројења и шивења.

Како истиче директорка ове установе, Љиљана Красић, обука је трајала 80 часова, након којих је извршено тестирање кандидаткиња и додела сертификата који ће им помоћи да лакше дођу до запослења.

-Уручење сертификата је финални део наше прве овакве обуке, која је била веома успешна јер су све полазнице на тестирању показале стечено знање и усавршене вештине кројења и шивења. Ово је први курс који смо организовали, и задовољни смо како је спроведен. Због великог интересовања, током овог месеца започећемо и другу обуку, истакла је Красић.

Инструкторка кројења и шивење, Сузана Копривица, овом приликом је нагласила да су кандидаткиње, након спроведене обуке,  стручно оспособљене да самостално кроје и шију, и то не само једноставне одевне предмете, већ и компликованије моделе.

Једна од полазница која је успешно завршила обуку је и Зорица Ивановић, која каже да је веома задовољна организацијом обуке коју је спровео Културно образовни центар „Топлица“.

-Имале смо заиста изванредне услове да научимо да кројимо и шијемо, а свака од нас ће у изради одевних предмета показати своју креативност, машту, вештине.  Захвална сам овој установи која ми је омогућила да научим нешто ново, да себе надоградим и корисно искористим слободно време, каже Зорица Ивановић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*