Уживо са улица у Куршумлији ( видео )

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“42″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

2 Коментара

  1. Gradjani Kursumlije su nezadovoljni ljudima koji vode ovaj grad, jer je vise nego ocigledno da vode pogresnu politiku.Narod ide trbuhom za kruhom,seli se, tako da se gradjani boje da ce u buducnosti ostati bez mnogih dr.institucija I skola jer se broj gradjana drasticno smanjio tako da je odluka ministarstva razumna da se na tako mali br.gradjana smanji I br.skola.

  2. Ovo je posledica katastrofalne lokalne politike kada jedan čovek poseduje i uništava grad. Zove se Radovan Raičević, direktor Planinke. Privatizovao je prvo stranku pa opštinu i sada se kao pošast spušta Toplicom. On je kriv jer od opštine pravi MZ a samo svoje banje razvija i to o trošku opštine. Njegov kriminal je više nego očigledan, zašto tužilaštvio spava nije jasno, ili možda jeste.

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*