Велики успех Драмског студија Гимназије

Велики успех ДСГ-a на Позоришним сусретима гимназија Србије.

Као и сваке године, Драмски студио Гимназије нам даје још један разлог да се поносимо омладином у Прокупљу, и још један разлог више да се радујемо. Наиме, чланови овог драмског студија су још једном оправдали своје место у самом врху најталентованијих средњошколских драмских трупа у Србији, освојивши са својом представом ,,Хамлет из Мрдуше Доње” следеће награде: треће место жирија, прво место за сценски говор, најбољу главну мушку улогу (Матеја Миленковић), похвале за глумице Милену Перић и Јелену Милосављевић као и трећу награду публике на овогодишњим Позоришним сусретима гимназија Србије у Крагујевцу.

Свим глумцима је веома драго да су и поред тога што је Драмски студио Гимназије ове године прошао кроз тешку транзицију, што је утицало и на никада каснији почетак припрема, успео да се у своје Прокупље врати једнако успешан као и претходних година уз овације препуног Књажевско-српског театра.

Ђаке су подржали и помно пратили и проф. Горан Ристић, проф. Даниел Јовановић, директор Гимназије Драгослав Минић као и дугогодишњи ментор ДСГ-а Зоран Цветковић.

Након овог успеха, уследиће разна гостовања овог трагикомичног Хамлета, од којих ће међу првима бити и градска премијера која ће се одиграти 15. маја, а до тада нам остаје само да је са нестрпљењем чекамо.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*