Велико интересовање за упис у Пољопривредну школу

 

Пољопривреднa школa “Радош Јовановић Сеља” у новој школској 2020/2021.години уписаће 150 свршених основаца на неколико стручних смерова који пружају велики избор тражених занимања.

На смеровима пољопривредни, ветеринарски и прехрамбени техничар, као и на смеру руковалац-механичар пољопривредне технике уписаће по 30 ученика, док је за смерове оператер у прехрамбеној индустрији и пекар предвиђен упис по 15 ђака.

Директор Небојша Бјелић је изјавио да за ову школу влада велико интересовање, тако да су прошле школске године изнад  свих очекивања сви смерови били попуњени већ у првом уписном року.

Према његовим речима, осим у учионицама и кабинетима, велики део наставе одвија се на школској економији и  пекарској радионици, као и у великим и признатим фирмама из области пољопривреде широм Топличког округа.

-Велико интересовање за нашу школу објашњава се и тиме да током школовања ђаци овде стекну таква знања која им омогућавају брзо запослење у струци или на својим пољопривредним газдинствима, рекао је директор школе Небојша  Бјелић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*