Весело на дочеку српске Нове године у Прокупљу, грађане забављали Цоби и Кербер

????????????????????????????????????

И ове године је Град Прокупље, за своје суграђане, традиционално на Тргу Топличких јунака, организовао дочек српске Нове године. Око 4000 Прокупчана српску Нову је дочекало на Тргу, а како каже градоначелник Прокупља, Александар Симоновић, никада више људи није било него ове године.

-То значи да нисмо погрешили у избору извођача. Било је и старих и младих, драго ми је да су наши суграђани уживали, а посебно ми је драго што није било никаквих инцидената, истакао је Симоновић.

Дочек Нове године по јулијанском календару је започет наступом певачке групе „Мелиса“. После ње, на велику радост најмлађих, наступио је познати репер Цоби, иначе родом из Прокупља.

[ngg src=“galleries“ ids=“103″ display=“basic_thumbnail“]

Око 22.30 сати, рок група „Кербер“ кренула је са извођењем својих добро познатих хитова, којима је грађанима Прокупља и честитала Нову годину, уз традиционални ватромет, који је ове године био посебно раскошан и величанствен.

Публика, која је са великом пажњом испратила све наступе и са извођачима певала хитове, имала је само речи хвале за организатора, посебно за избор музичара.

Да све протекне лепо и да се сви осећају баш као код својих кућа, организатору Граду Прокупљу и установама културе, помогли су бројни пријатељи, међу којима су били Војска Србије, месара „Бифтек“ и „Даком“, пекара „Паша“, затим Дом ученика средњих школа, Средња пољопривредна школа „Радош Јовановић Сеља“ и Дом за смештај и негу старих лица у Прокупљу.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*