За лепшу зиму, на радост деце и омладине: Клизалиште у центру Прокупља!

Општинско веће у Прокупљу је на данашњој седници донело одлуку о изнајмљивању мобилног клизалишта, које ће бити постављено на кошаркашком терену у центру града. Надлежни верују да ће се наредна два месеца грађани радо окупљати на овом месту, како би се разонодили, забавили, дружили.

-Одлучили смо да предстојеће зимске дане учинимо лепшим и садржајнијим нашим суграђанима, посебно најмлађима који ће се обрадовати клизалишту. Све то радимо у циљу промоције здравог начина живота који желимо да кроз спорт наметнемо нашој деци, омладини и свим грађанима Прокупља, изјавио је члан Општинског већа за комуналне делатности Филип Јовановић.

Општина Прокупље је већ издала налог надлежним службама које ће се побринути за уређење комплетног терена и осветљење новом лед расветом, како би клизалиште радило и у вечерњим сатима.

-Жеља нам је да предстојеће новогодишње и божићне празнике, као и зимски распуст, наши најмлађи суграђани, а и они који у том периоду долазе у наш град из других средина, памте по лепом проводу и дружењу, истакао је ресорни већник Филип Јовановић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*