Захвалност Удружењу пензионера Прокупља

Удружењу пензионера у Прокупљу обратио се Миливоје Бошковић (59) из села Мачина и том приликом затражио новчану помоћ за слепог осамдесетогодишњег оца Тројана. Удружење му је изашло у сусрет и доделило помоћ у износу од 10.000 динара, а тај новац ће утрошити за пут и операцију очију.

-Са оцем и мајком живим у селу које је од Прокупља удаљено скоро 30 километара. Пре више од 24 године, отац је због проблема са видом отишао у пензију, која није велика. Пре нешто више од две године, он је у потпуности изгубио вид, каже Миливоје.

Он истиче да износ пензије не може да покрије трошкове лечења, као ни куповину лекова.

Зато се Миливоје обратио Удружењу пензионера Града Прокупља.

-Хвала председнику Удружења пензионера Миливоју Вучићевићу који је сагледао нашу ситуацију и доделио средства, како би мој отац отпутовао у Ниш на операцију, истиче Миливоје и додаје да је и прошле године за куповину лекова добио новчану помоћ од организације.

Удружење пензионера пружа одређене видове помоћи болесним и материјално угроженим члановима.

-Разне видове помоћи дајемо нашим пензионерима. Случај слепог Тројана Бошковића је нешто што тражи безусловну и хитну новчану помоћ, нагласио је председник Удружења Миливоје Вучићевић, који је овим гестом показао не само своју хуманост, него и хуманост читаве пензионерске организације.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*