Три нова бода за фудбалере „Топличанина“ и тријумф у гостима

Фудбалери Топличанина савладали су као гости екипу „Бошњане“ са 3:0, у утакмици 21. кола,Зона ,,Запад“ лиге. Стрелци за прокупачки тим су били: Дејан Лазаревић (2) и Лука Пауновић (1).

„Топличанин“ је и даље први на табели са 51 освојеним бодом, исто каои другопласирани  „Борац“ из Параћина, али са далеко већом гол разликом.„Копаоник“је трећи са 41 освојеним бодом и заостаје чак 10 бодова.  Да ли можда може да се деси велики преокрет? Ова екипа је изузетно квалитетна.

До краја је остало још 9 кола, биће веома занимљиво и неизвесно.

Стадион Топличанин

„Топличанин“ и „Борац“  за сада играју одлично, иако све екипе играју посебно мотивисано против њих како бих се доказале. За сада сви виде само ове две екипе као главмне кандидате за улазак у Српску лигу,  али ко ће направити кикс,„Топличанин“ или „Борац“, видећемо.  Само први одлази даље. Сасвим је сигурно да ће до краја бити жестока борба за прво место.

Следећу утакмицу „Топличанин“ игра на свом терену  21.04.2018.године у 16:30 часова, а у госте му долази „Морава 1918“ из Ћуприје која је тренутно на 11-ом месту на табели, али је веома „незгодна“ и добра екипа.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*