Ангажоване све јединице ЈКП „Хамеум“ на отклањању кварова

 

Екипе Јавног комуналног предузећа „Хамеум“ су на терену од раних јутарњих сати и раде на отклањању кварова на водоводној мрежи, како на територији града, тако и на сеоском подручју.

-Данас су настављени радови на санацији кварова у Поштанској и Малопланској улици који су јуче започети, тако да се ускоро очекује и њихов завршетак. Како су грађани пријавили кварове и у улици Орловића Павла, као и у селима Мршељ и Пашинац, екипе су отишле на терен и раде на решавању водоводних проблема на овим локацијама, саопшштили су надлежни у ЈКП „Хамеум“.

Запослени и у другим радним јединицама овог јединственог комуналног предузећа ових дана имају пуне руке посла. Како ових дана екстремно високе температуре лоше утичу на травњаке и парковске цветне аранжмане, улаже се велики напор у њихово одржавање.

Фонтане које су ових дана место где сваки пролазник застане да се освежи, раде без застоја, како оне у центру града, тако и у Спомен парку „Гвоздени пук“.

Поред поменутих послова, запослени за одржавање хоризонталне сигнализације редовно обилазе терен и врше потребно обележавање, како би и саобраћај у нашем граду функционисао без проблема.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*