Асфалтира се пут у селу Поточић

 

 

Радове на асфалтирању пута у селу Поточић, удаљеном десетак километара од града, данас су обишли начелник Топличког управног округа Милан Аранђеловић, градоначелник Прокупља Александар Симоновић, члан Градског већа за инфраструктуру Жарко Копривица и в. д. директора ЈП за урбанизам и уређење Општине Прокупље Милисав Брајковић.

-Повољне временске прилике, омогућиле су да се почне са  радовима на изградњи и уређењу путне инфраструктуре. Данас смо обишли село Поточић, где су у току припремни радови за асфалтирање пута у укупној дужини од 550 метара. Укупна вредност ових радова је 4,5 милиона динара. У наставку радова на путној инфраструктури, биће асфалтирани путеви у Ресинцу, Бериљу, Доњој Стражави, као и путни правац Џигољ-Костеница, рекао је градоначелник Симоновић и нагласио да је за ту намену, Град Прокупље определио укупно 45 милиона динара.

 

Према његовим речима, локална самоуправа наставља да улаже у  путеве, како на градском подручју, тако и по селима, како би сви  становници имали подједнако добре услове за живот.

-За људе на селу, путеви су од посебног значаја. Они су се определили да остану ту, да раде на својим имањима и стварају породице, и зато је један од приоритета локалне самоуправе уређење путне инфраструктуре, нагласио је градоначелник Прокупља.

Представнике локалне самоуправе, дочекали су задовољни житељи овог села, који кажу да ће сада, по први пут, добити асфалт.

-За нас је овај пут од великог значаја. Асфалтирају се два крака, од којих један води ка гробљу, а други према Малој Плани, где наша деца свакодневно иду у школу. Овај пут се спаја са магистралним путем и много нам значи асфалт, јер ћемо брже и лакше долазити до града, рекао је председник Савета Месне заједнице Поточић Небојша Михајловић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*