Асфалтиран пут у Ресинцу

Начелник Топличког управног округа Милан Аранђеловић, градоначелник Прокупља Александар Симоновић, члан Градског већа за инфраструктуру Жарко Копривица и директор ЈП за урбанизам и уређење Милисав Брајковић, обишли су данас завршне радова на асфалтирању пута у селу Ресинац.

????????????????????????????????????


После асфалтирања две улице у Поточићу, асфалт је по први пут стигао и у ово прокупачко село, а за ту намену, из градског буџета издвојено је око 2,5 милиона динара.
-Видим да су мештани задовољни, јер смо остварили договор и испунили дата обећања. Настављамо да сви заједно утврђујемо приоритете, тако да ћемо у наредном периоду издвојити средства за реконструкцију моста који је у лошем стању, а након тога настављамо са асфалтирањем пута у овом селу, рекао је градоначелник Прокупља Александар Симоновић.
Он је овом приликом подсетио да ће после Поточића и Ресинца, асфалт стићи и до Бериља и Стражаве, како би житељи свих прокупачких села имали што квалитетније услове за живот.
-У наставку радова на уређењу путне инфраструктуре, предстоји расписивање јавне набавке за асфалтирање градских улица. Што се тиче великих инфраструктурних пројеката, који се финансирају путем Канцеларије за управљање јавним улагањима, ради се о средствима која премашују наш буџет. Ради се о милијардама које ће стићи у наш град преко капиталних пројеката, као што је изградња нове болнице. Ти радови теку планираном динамиком, у шта су се и уверили наши грађани, приликом недавне посете председника Србије Александра Вучића, истакао је градоначелник Симоновић.
Према његовим речима, поред овог великог пројекта и Индустријске зоне, ускоро ће почети и реконструкција Гимназије, уређење школског дворишта и комплетног простора око зграде.
.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*