Асфалтирана улица Даринке Несторовић

 

Асфалтирањем улице Даринкe Несторовић, данас се завршавају радови на уређењу путне инфраструктуре у граду, у овој години. За уређење ове улице, чија је дужина 50 метара и ширина 5,5 метара, где су урађени и тротоари, Град Прокупље је издвојио из буџета 2,4 милиона динара.

По завршетку ових радова, уследиће изградња степеништа, које ће повезати две улице. Тако ће пешаци из Крушевачке и улице Даринке Несторовић, брже и лакше долазити до центра града.

Приликом обиласка завршних радова, члан Градског већа за инфраструктуру Миладин Радоичић је рекао да је уређење путне инфраструктуре један од приоритета локалне самоуправе.

       

О томе сведоче досадашњи резултати, како на градском, тако и на сеоском подручју, јер сви грађани заслужују да имају подједнаке услове за живот, а циљ у раду руководства Града Прокупља је да им то и омогући. Са истим циљем овако ћемо радити и у следећој години, истакао је већник Радоичић.

Улица Даринке Несторовић је једна од шест улица, за које је Град Прокупље издвојио укупно 24.102.000 динара. По истом уговору, асфалт су добиле улице Радивоја Кораћа, Видојевачка, Грачаничка, Таковска и улица Веселина Маслеше.

 

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*