Позната листа послодаваца за програм “Моја прва плата”

 
 

Национална служба за запошљавање (НСЗ) данас је саопштила да је формирана листа одобрених послодаваца из приватног сектора за реализацију програма „Моја прва плата“ и да су њихова имена објављена на порталу „Моја прва плата“ 26.11.2020. године.

Такође су навели да су се на тај начин укупно 7.352 кандидата повезала са са послодавцима из приватног сектора и да ће потписивање тројног уговора између Националне службе за запошљавање, послодавца и кандидата бити обављено у периоду од 28.11. до 14.12.2020.године.

Послодавцима је препоручено да ступе у контакт са кандидатом и прецизирају датум почетка програма, који мора бити у периоду од 30.11. до 14.12.2020. године.

-За потребе реализације програма свим кандидатима је обезбеђен наменски текући рачун код банке Поштанска штедионица А.Д. без трошкова одржавања рачуна, на које ће се искључиво вршити уплата новчане накнаде, казали су у НСЗ и додали да ће за послодавце из јавног сектора информација о начину и времену повезивања са кандидатима ће бити накнадно објављена.

Листу одобрених послодаваца из приватног сектора можете погледати на следећем линку: https://mojaprvaplata.gov.rs/poslodavci

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*