Асфалтирана Улица Пане Ђукић која води до фабрике “Леони”

Асафалтирање улица на подручју Прокупља одвија се у континуитету, како на сеоском подручју, тако и на територији града.

Данас је завршено асфалтирање Улице Пане Ђукић, која од Улице Василија Ђуровића Жарког води до улаза у фабрику „Леони”. Улица је комплетно реконструисана, у дужини од 120 метара, и за ту намену из градског буџета издвојено је 2,5 милиона динара.

У оквиру реконструкције, отклоњена је дотрајала асфалтна подлога и уграђен нови асфалт, ивичњаци и шахте, тако да је улица добила потпуно нови изглед.

Како истиче члан Градског већа за инфраструктуру, Жарко Копривица, реконструкција ове улице је од великог значаја, обзиром да овде свакодневно прође преко хиљаду радника.

-На недавно одржаној конференцији за новинаре, градоначелник Александар Симоновић је најавио да ће Прокупље и овога лета бити велико градилиште. Многе улице добиле су асфалт по први пут, као и поједини сеоски путеви, где су урађени и тротоари. Домаћинским пословањем, обезбеђена су средства за ту намену, тако да је само за асфалтирање путева у селима ове године опредељено преко 30 милиона динара, нагласио је Копривица и додао да ће у наставку акције још многе улице добити нови асфалт, а грађани боље услове за живот.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*