О љубави према тестенини и комбиновању укусима за наш портал Александар Марјановић – Тата Бар

„Љубав према пасти се родила још у средњој школи. Детињство сам провео једући запечене макароне са сиром и јајима које су по правилу биле увек неслане. Онда сасвим случајно , летњи распуст ми на гајби, три ујутро, сви гладни а фриждер празан само зденка, макароне и зачини. Тај експеримент са пастом , топљеном зденком и упрженим белим луком је код мене оставио невероватан утисак и љубав се родила.
Скоро 20 година је прошло од овог открића до спајања задовољства са послом.“ –започео је наш саговорник Александар – ТатаБар.

По којим рецептима правите ово познато јело ?

За тих 20 година варијанте сосова који су пролазили кроз моју кухињу су невероватни и увек је ту било друштво за које сам спремао и које је увек било презадовољно , те се тако и родила идеја да бих могао да кренем у посао.
Признајем ових десетак сосова које тренутно припремамо у радњи су стандардни, са малим додатком који ћемо ипак задржати као малу тајну и препознатљивост. Радња се још увек разрађује и ја немам још увек храбрости за неке моје експерименте, мада свакодневно добијам подршку за тај подухват.

Како су прокупчани прихватили пасту као јело,и када је идеално време за овај оброк ?

Прокупчани су у принципу прихватили пасту мада се чују коментари типа ма то је макарона и то ме увек врати у детињство и запечене макароне са сиром зато се не љутим, уствари разумем их.
За мене је важно да 99% људи који су пробали нашу пасту враћају се поново сутрадан са похвалама, то ми је драго и покреће ме.
По мени пасту у које год доба дана да конзумираш ,сасвим је сигурно да ћеш после тога бити насмејан и срећан.

Најбоље је као и све друго да се конзумира свежа и топла. Зато ми имамо кутијице које могу и неколико сати да задрже топлоту и свежину а за оне који не стигну могу да подгреју у микроталасној јер то наше кутијице омогућавају само то ипак треба избегавати јер се уживање умањује.

Како грађани могу доћи до ваше пасте и који савет дајете за све кулинаре ?

Имамо могућност поручи покупи како се неби чекало , прилагођену амбалажу са прибором и то је сасвим коректно прихваћено од стране наших муштерија. Мислим да су задовољни јер ми им враћамо осмех на лице.


„За пасту у кућној варијанти не треба много знања само љубав и спој зачина које волиш, а комбинације су неограничене, међутим уколико се одлучите за профи пасту ту је увек ваш ТАТА БАР“ – изјавио је уз осмех и мешање соса ваш и наш Тата Бар.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*