Асфалтиране две улице у Бабином Потоку

Начелник Топличког управног округа Милан Аранђеловић и члан Градског већа за инфраструктуру Жарко Копривица, обишли су завршне радове на асфалтирању улица у селу Бабин Поток, надомак Прокупља.
Захваљујући повољним временским условима, радови на путној мрежи у градским и сеоским срединама нису ни прекидани.
-У Бабином Потоку, асфалтиране су две улице у укупној дужини од 1.200 метара. Због конфигурације терена, извођачи су уложили максималне напоре да у што краћем року одраде припремне радове, ископају пропусне канале и асфалтирају улице, рекао је Копривица и додао да су средства за ове радове, у укупном износу од око 11 милиона динара, издвојена из буџета Града Прокупља.
Он је истакао да су током октобра асфалтиране и улице у Горњој Стражави и Доњој Трнави, као и да ће се са радовима на путној мрежи наставити и у наредном периоду.
-Ребалансом буџета, планирано је да се за инфраструктуру издвоји још 120 милиона динара. У плану је да се ова средства утроше за асфалтирање седам сеоских и 11 градских улица. Пројектно-техничка документација за ове улице је већ урађена. За неколико дана, очекује се и расписивање јавне набавке, док би се уговори са извођачима радова потписали до краја ове године, изјавио је Жарко Копривица.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*