БАБА МРАЗИЦА И ДЕДА МРАЗ У ТОВРЉАНУ

Ученике издвојеног одељења ОШ“ Светислав Мирковић Ненад „ у Товрљану и ове године нису заборавили да обрадују. Многи су хтели да их подрже у њиховој мисији враћање живота у село Товрљане. То су учинили тако што су им уручили новогодишње пакетиће. Међу људима добре воље који су обрадовали малишане су град Прокупље, компанија „Леони“ , Дневни боравак „Сунце“ и поштар Славољуб Сретковић који им је поклонио књиге о лепом понашању.

„Целе ове недеље моји ђаци и ја осећали смо се срећно, јер знамо да многи људи мисле на нас. Драго нам је што се све више људи јавља да помогне и подржи наш рад. Велика радост деце и родитеља не може да се опише. Последњег радног дана у овој календарској години Баба Мразици Катарини Миливојевић, придружио се Деда Мраз професор енглеског језика Страхиња Арсић . На шаљив начин деци су уручили пакетиће, дружили се са њима и певали. Свако дете је одушевљено носило свој џак са поклонима.

Моји ђаци и ја поносимо се успесима у години која је на измаку. Хвала свима што мисле на нас, а ми ћемо се и даље трудити да радимо још више и оправдамо њихово поверење..Хвала локалној самоуправи што је имала поверење и пре четири године се заузела у министарству и отворила школу у овом планинском селу.“ рекао је учитељ Марко Чикарић

1 Коментар

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*