Богат програм и бројне манифестације у Дому старих


У Дому за смештај и негу старих лица у Прокупљу, осим социјалне и здравствене заштите, током октобра, месеца посвећеног старим особама, одржане су многобројне културне манифестације. На овим манифестацијама, корисници установе показали су да знају да играју, рецитују, певају, цртају, плету, хеклају и да буду добри домаћини многобројним гостима.
-Гостовање фолклорне групе КУД “Абрашевић“ Дома културе, дружење са ученицима нижих разреда Основне школе ”Ратко Павловић Ћићко“, највише је обрадовало кориснике, изјавила је радни терапеут у Дому за смештај и негу старих лица Весна Голоб и додала да је и Ансамбл „Радио срце“, за особе трећег доба, приредио пригодан културни програм.
Вишегодишња традиција, да се уз пригодан културно-уметнички програм и торту заједнички обележи рођендан свих особа рођених у октобру, и ове године је настављена.
-Крајем октобра, били смо домаћини корисницима Дома старих из Лесковца. Током боравка Лесковчана, размењена су искуства о раду и договорено да оваквих сусрета у наредном периоду буде још више, рекла је Голоб и истакла да су најбољим појединцима и корисницима са најдужим боравком у установи, подељени пригодни поклони.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*