Бољи услови за живот корисника

Дом за смештај и негу старих лица у Прокупљу ангажовао је тринаест лица са евиденције Националне службе за запошљавање, за реализацију пројекта “Побољшање услова за пружање услуга корисницима и квалитета њиховог боравка и живота у овој установи”.

Овај пројекат се спроводи у оквиру програма јавних радова, у сарадњи са Општином Прокупље која је из буџета за ту намену издвојила 1.321.490 динара.

На основу Одлуке Националне службе за запошљавање, филијала Прокупље, незапослена лица различитог образовног профила ће распоредити на пословима одржавања на период од три месеца.

Према наводима надлежних у овој репрезентативној установи, јединој оваквог типа у Топличком округу, циљ је да се на овај начин још више унапреди квалитет боравка и живота корисника.

Ово је други програм који се у овој установи реализује у оквиру јавних радова, а све у циљу обезбеђивања још бољих услова за живот корисника.

2 Коментара

    • Minaja@open.telekom.rs Ваши коментари, које до сада нисмо објављивали, су крајње шовинистички, непристојни и најблаже речено ужасни.
      Надамо се да ће те се у неком тренутку мало охуманити посебно када су вести као ове у питању

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*