Центар за породицу одржао радионицу за родитеље


Васпитање деце је најлепша, али и најтежа улога сваког родитеља. Управо због тога, васпитање је била тема радионице која је спроведена у оквиру пројекта „Центар за породицу“.
Радионица је окупила бројне родитеље који су имали прилику да од стручних лица нешто више сазнају о савременим моделима васпитања, али и да поделе своја искуства о најважнијој животној мисији-подизању деце.
Како истиче психолог, Јелена Ђорђевић Челебон, учешћем у интерактивној радионици, родитељи су на креативан начин изразили своју компетентност у родитељству и разменили досадашња искуства.
-Родитељи су показали велико интересовање за савремене методе васпитања, од којих треба извући најфункционалније обрасце. Такође су сагласни да од традиције треба задржати квалитетне моделе. Питали смо присутне колико времена проводе са својом децом и на који начин можемо да им помогнемо да своје обавезе ускладе са њиховим потребама, како бисмо надаље усмерили рад Центра, истакла је Ђорђевић и додала да је време проведено са родитељима и комуникација која ће се настављати, континуирано значајна за повезивање чланова заједнице и психофизичко здравље сваког појединца.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*