Град Прокупље расписао конкурс за доделу једнократних новчаних награда најбољим студентима


„Комисија Града Прокупља за доделу једнократних новчаних награда, у циљу усавршавања талентованих студената и ученика из Прокупља, расписала је конкурс за доделу тих средстава за школску 2019–2020. годину“, саопштили су из Градске управе.
За ова средства могу да конкуришу сви студенти државних факултета који су редовно уписани у ову школску годину студија и чије се студије финанасирају из републичког буџета.
Један од услова за добијање ове награде је и да је њихов просек на досадашњим студијама најмање 9,00, као и да редовно уписују сваку годину студија.
За новчану награду могу да конкуришу само студенти са пребивалиштем на територији града Прокупља и само студенти друге и старијих година, као и они који су на мастер и докторским студијама.
Како би остварили ово право, суденти уз конкурс треба да приложе и уверење са факултета о висини просечне оцене од почетка студија, уверење о уписаној години или апсолвентском стажу на терет буџета Републике Србије, фотокопију личне карте и број банковног рачуна на који ће се награда уплатити.
Конкурс је отворен до 15. новембра 2019. године, а документа се предају на писарници, у згради Градске управе.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*