Електродистрибуција у Прокупљу почела са обнављањем електромреже

Повољни временски услови, омогућили су екипама Електродистрибуције у Прокупљу да, након зиме, почну са отклањањем кварова и обновом старе и падавинама оштећене електроинсталације.

Према њиховим речима, у току су радови на нисконапонској мрежи, замени и отклањању недостатака на уличној расвети и замени електричних бројила.

Због ових радова, биће повремених прекида у снабдевању електричном енергијом 17. марта, и то у реону трафостанице један и два у селима Микуловац и Џигољ, и селу Костеница, у времену од 9 до 13 сати.

-Због радова на нисконапонској мрежи, биће прекида у снабдевању електричном енергијом и у прокупачком Новом насељу, Расинској улици, и то 18. марта, од 8 до 9 сати, обавештавају из Електродистрибуције.

Такође, истичу да ће због електро радова на „ДВ 10 Ћуковац„ 19. марта, у времену од 10 до 12 сати, бити  прекида у напајању потрошача у прокупачким селима: Мала Плана (поред циглане), Губетин, Ћуковац, Бела Вода, Водице и војна база и Сува чесма. Из Електродистрибуције обавештавају грађане да ће се ови радови изводити према поменутом распореду само ако то временски услови дозволе, и упозоравају потрошаче да за време прекида у снабдевању  струјом  искључе све своје уређаје у домаћинству, као и да њихово укључивање врше поступно по поновном укључењу струје.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*