ГО СНС ПРОКУПЉЕ: ПУНА ПОДРШКА СРБИЈЕ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ!

Градски одбор СНС Прокупље пружа пуну подршку председнику странке и председнику Републике Србије Александру Вучићу у његовим силним напорима да у интересу нације коначно разреши косовски гордијев чвор.
 
Ова одлука донета је на састанку Градског одбора, одржаном 17. августа, са темом дневног реда-подршка председнику странке и председнику Републике Александру Вучићу.
 
Како се наводи у саопштењу ГО СНС Прокупље, које је потписао др Дарко Лакетић, као људи који живе непосредно уз административну линију са Косовом и Метохијом свесни су не само значаја решавања тог питања већ и огромне опасности коју носи евентуално насељавање албанског живља на овим просторима.
-То може бити потенцијална опасност из разлога што на територији Топличког округа живи само 86000 становника уз катастрофалну старосну структуру, а у суседној општини Подујево, само у том граду дупло више. Знамо и како су ниске цене некретнина у нашем округу стога је и ова наша бојазан у потпуности опавдана. Са подршком да се направи разграничење по етничком принципу уз поштовање живота сваког Србина једногласно подржавамо Ваше напоре. Општински одбор је управо такву једногласну подршку дао Вама, наводи се у саопштењу и додаје да Градски одбор СНС Прокупље сматра да овом подршком ради најбољу ствар за наш народ!

1 Коментар

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*