Грађани похвалили постигнуте резултате у Улици Косанчић Ивана

Пре неколико дана, асфалтирана је Улица Косанчић Ивана, у дужини од 150 и ширини
шест метара. Средства за ове радове, у износу од скоро три милиона, издвојена су из градског буџета.

Да би се асфалтирала ова градска Улица, било је неопходно подигнути коцку, заменити водоводну инсталацију, урадити нови горњи строј и извршити нивелисање шахти. Улица је сада добила скроз другачији изглед и, што је најбитније, безбедност возача и пешака подигнута је на много већи ниво.

Председник Савета Месне заједнице „Никодије Стојановић Татко“, Братислав Николић се, у име житеља Улице Косанчић Ивана, захвалио се локалној самоуправи на добро
обављеном послу.

-Становници, не само ове, него и других суседних улица, добро знају у каквом стању се она налазила пре асфалтирања. Велике проблеме су имали возачи и пешаци, посебно у време падавина и у зимском периоду. Сада је слика сасвим другачија, изјавио је Николић.

9 Коментара

  1. Takovsku ulicu asfaltiraju godinama na reč. Zašto ne pokrenete i to pitanje ili objavljujete samo ono što vam opštinari kažu? Obećavaju ljudima već tri godine da će je asfaltirati. Po svemu sudeći probaće i ove godine da je zaobiđu.

  2. Neki su se zalili na brzinu izvodjenja rada ali kao sto znamo sve sto je brzo to je i kuso. Radilo se kako vremenski uslovi dozvoljavaju ali radilo se kako treba da to na kraju bude dobro. Zadovoljstvo ljudi je na mestu i ocigledno jer je ulica sada odlicna.

  3. A šta drugo da kažu građani osim reči hvale. Ovo je za pohvalu kao i svaka asfaltirana u našem gradu. Prošao sam već nekoliko puta ovom ulicom i o lepoti neću ni da kažem a o udobnoj vožnji sve naj. Bravo. Nastavite sa ovakvim ulicama

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*