Градоначелник Прокупља и ресорни већник посетили прваке у ОШ „9. октобар“

 

Градоначелник Прокупља Александар Симоновић и члан Градског већа за просвету, омладину и спорт Маја Ранђеловић, посетили су данас прваке Основне школе „9. октобар“, како би им пожелели добродошлицу и даривали поклоне. Ове године је Град Прокупље по први пут, за око 400 првака, поред традиционалних поклона, обезбедио и бесплатне уџбенике.
-Срећан и успешан почетак вам желим у овој и свакој следећој школској години. Желим вам да будете добри ђаци и добри људи. Нека вам школски дани буду безбрижни и лепи и сигуран сам да ћете их памтити као најлепши део свог живота. Надам се да ћемо се видети за неколико година на додели диплома и награда, јер наш град увек има добре и талентоване ђаке, којима се ми увек поносимо, истакао је градоначелник Прокупља Александар Симоновић и додао да је веома задовољан што су прваци са територије Прокупља по први пут добили бесплатне књиге, што свакако представља велику и значајну помоћ родитељима.


Већница Маја Ранђеловић је такође поздравила прваке, пожелевши им добре оцене и безбрижне дане у школи.
-Будите увек добри својим родитељима и учитељима и тако ћете бити од користи свима нама и читавом друштву. Ми ћемо бити ту да вас подржимо и наградимо за резултате којима ћемо се заједно поносити, нагласила је Ранђеловић.
Овом приликом, представници Града Прокупља поделили су првацима ранчеве, мајице и качкете, што је традиција од 2016. године.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*