ГрО СНС Прокупље реаговао на оптужбе челника ДС-а: Немамо никакве везе са паљењем имовине Славише Момчиловића

 

 

Градски одбор Српске напредне странке Прокупље, издао је саопштење поводом оптужби челника Демократске странке Славише Момчиловића да СНС стоји иза тога.
Саопштење преносимо у целости:

Српска напредна странка нема било какве везе са случајем паљења приватне имовине Славише Момчиловића иначе председника Демократске странке и срамно је приказивати такве ствари као политички мотивисане. Градски Одбор Српске Напредне Странке најоштрије осуђује све што се десило и позива надлежне органе да у што краћем року пронађу починиоце и приведе их правди. Такође, овим путем јавно напомињемо да оног тренутка када починиоци буду пронађени и када се докаже да Српска напредна странка нема везе са тим чином, покренућемо одговарајуће поступке против Момчиловића и Лутовца. Такође, позивамо и тужилаштво да поменуту господу испита о наводима где оптужују „владајући режим“ и изнесу доказе о томе.

Познавајући манире демократа, да им се политика базира на лажима, тако разумемо и изјаву да је супруга Момчиловића истерана са посла. Истина је да је била запошљена на одређено време и да кад је уговор истекао престала потреба за њеним ангажовањем.  

Српска напредна странка апсолутно ни на који начин не жели да спутава председника ГО Демократске странке да се бави политиком јер од тренутка када је он преузео ДС ова странка нема одборнике у скупштини града Прокупља а њихова странка има рејтинг од 1.5 процената. Такође, под знаком је питања и да ли ће ова странка предати листу за локалне изборе с обзиром до 20 дана пред изборе  још увек нису скупили потписе за подршку кандидатуре њихове листе.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*