Хисар – наша зелена оаза у центру града

Колико пута сте са одушевљењем гледали на филмовима зелене оазе у близини градова у којима људи уживају, колико пута сте себи рекли „јао зашто ми немамо нешто овако“? Вероватно често.

Прокупље је један од ретких градова који у самом центру има прелепу зелену оазу, коју могу да користе сви грађани, спортисти, рекреативци, омладина, старија популација, они жељни природе, али и они који желе кафу са прелепим погледом.

Чини ми се да је Хисар у овом периоду године јако популарно место, али не онолико колико би  требало да буде. Искористите предстојеће сунчане дане, прошетајте, прелепа природа ће вам сигурно помоћи да се опустите, ослободите напетости, дозволите себи да уживате у сваком кораку, ваше тело ће вам бити  захвално, а ви ћете се осећати много боље. Поведите своју децу, одвојите их од рачунара, допустите им да се играју, упознајте их са историјом, са нашом баштином која је у овом делу града заиста пребогата.

Погледајте нашу галерију, за тренутак заборавите да је то наш Хисар, сигуран сам да ћете бити одушевљени лепотом и природом која вам је на дохват руке.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*