Иза нас је спортски викенд

Фудбалери Топличанина остварили су важну победу. У оквиру 10. кола фудбалске зоне Запад, савладали су у Ракитову ОФК „Лугомир“ резултатом 3:2. Овом победом, Прокупчани су задржали лидерску позицију на табели. У наредном колу, Топличанин на свом терену дочекује „Рембас“.

Кошаркаши Прокупља доживели су пораз у оквиру 4. кола прве Српске лиге Исток. У Нишу су поражени од истоимене екипе резултатом 105:77. КК Прокупље у наредном колу на свом паркету дочекују КК Бор РТБ. Кошаркаши Пробаскета савладали су на свом паркету КК Тријумф из Ниша резултатом 79:61 у оквиру друге Регионалне лиге.

Рукометаши Топличанина су на гостовању у Великој Плани савладали Локомотиву са убедљивих 42:30, полувреме 22:19. Најефикаснији у Топличанину био је Милосављевић са 10 голова, а истакли су се и Цветковић и Стојановић са по осам погодака. Победа гостију ниједног тренутка није долазила у питање. Од самог старта, Прокупчани су показали да су бољи и предност су повећавали до самог краја утакмице.

Рукометашице Топличанина освојиле су врло важан бод у Крагујевцу, а да су имале мало више среће могле су да се врате и са целим пленом. Утакмица је завршена резултатом Раднички 1964–Топличанин 25:25, полувреме 12:10.

– Освојили смо врло важан бод који ће нам много значити у наставку првенства. Мислим да смо на крају могли и до победе и надам се да ће у наредном колу бити још боље, рекао је Иван Петровић, тренер ЖРК Топличанин.

У оквиру 2. кола друге одбојкашке лиге Исток, МОК Топличанин 97 савладао је на свом терену ОК Ниш 2 са 3:1 у сетовима, док је ОК Топличанин савладао у Неготину ОК „Хајдук Вељко“, резултатом 3:2. Три одбојкашка женска клуба имала су једну победу и два пораза. Победу је остварио ОК Топличанин, док су поразе забележили ЖОК Топличанин и Топличанин 2002.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*