Извештај болнице „Др Алекса Савић“

„БИТНА ДЕШАВАЊА У НАШОЈ УСТАНОВИ СУ СЛЕДЕЋА:
 
-НАПОРНА НОЋ БИЛА ЈЕ У ОДЕЉЕЊУ ЗА ПРИЈЕМ И ЗБРИЊАВАЊЕ ХИТНИХ СТАЊА  ГДЕ СЕ ТОКОМ НОЋИ ЈАВИЛО 12 ПАЦИЈЕНАТА . ПОСЛЕ ПРЕГЛЕДА И УКАЗАНЕ ПОМОЋИ 1 ПАЦИЈЕНТ УПУЋЕН ЈЕ У ОДЕЉЕЊЕ НЕУРОЛОГИЈЕ, 1 У ОДЕЉЕЊЕ ХИРУРГИЈЕ, 1 У СЛУЖБУ ИНТЕРНЕ МЕДИЦИНЕ  РАДИ ДАЉЕ ДИЈАГНОСТИКЕ И ЛЕЧЕЊА , ДОК ЈЕ 1 ПАЦИЈЕНТ ЗАДРЖН НА ДАЉУ ОПСЕРВАЦИЈУ ОДЕЉЕЊА ЗА ПРИЈЕМ И ЗБРИЊАВАЊЕ ХИТНИХ СТАЊА. ОСТАЛИ ПРИМЉЕНИ ПАЦИЈЕНТИ СУ ПОСЛЕ ПРЕГЛЕДА И УКАЗАНЕ ПОМОЋИ ПУШТЕНИ КУЋИ.
НА ОСТАЛИМ ОДЕЉЕЊИМА СТАЊЕ РЕДОВНО, А БРОЈ ПАЦИЈЕНАТА КОЈИ СУ СЕ ЈАВИЛИ УОБИЧАЈЕН.
-СНАБДЕВЕНОСТ БОЛНИЦЕ ЛЕКОВИМА И САНИТЕТСКИМ МАТЕРИЈАЛОМ ЈЕ ЗАДОВОЉАВАЈУЋА.  ЗА ОНО ШТО НЕДОСТАЈЕ ПРОНАЛАЗИ СЕ АЛТЕРНАТИВА , ТАКО ДА ПАЦИЈЕНТИ КУПУЈУ САМО ОНЕ ЛЕКОВЕ ГДЕ ЈЕ НЕСТАШИЦА УЗРОКОВАНА ПРОБЛЕМОМ КОД ПРОИЗВОЂАЧА ТЈ.ЦЕНТРАЛНОГ СНАБДЕВАЊА.
-КАКО СУ И ДАЉЕ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ХИРУРШКОГ ОПЕРАЦИОНОГ БЛОКА, ЈЕДАН ДЕО ПАЦИЈЕНАТА СЕ И ДАЉЕ ЗБРИЊАВА У ОПРАЦИОНОЈ САЛИ ОДЕЉЕЊА ГИНЕКОЛОГИЈЕ , А ДРУГИ УПУЋУЈЕ НА ДАЉУ ДИЈАГНОСТИКУ И ЛЕЧЕЊЕ У КЦ НИШ.
-КАКО ВРЕМЕНСКЕ ПРИЛИКЕ НЕПОВОЉНО УТИЧУ НА ХРОНИЧНЕ БОЛЕСНИКЕ НАШИ ЛЕКАРИ САВЕТУЈУ РЕДОВНО УЗИМАЊЕ ПРОПИСАНЕ ТЕРАПИЈЕ .“
 
МИРАН ВИКЕНД ЖЕЛЕ ВАМ СВИ ЗАПОСЛЕНИ
ОПШТЕ БОЛНИЦЕ “ДР АЛЕКСА САВИЋ

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*