Јавна расправа и презентација Студије о процени утицаја на животну средину – пројекта Аутопута Е-80

Јавна расправа и презентација Студије о процени утицаја на животну средину пројекта Аутопута Е-80, деоница Ниш-Плочник, биће одржана 24.08.2018.године са почетком у 11 часова у просторијама градске управе града Ниша. Све додатне информације могу се добити на мејл адресу  i.radovic@koridorisrbije.rs.

Министарство заштите животне средине Републике Србије овим путем обавештава јавност и заинтересоване органе и организације да је носилац пројекта ЈП „Путеви Србије“ поднео захтев  за сагласност  на Студију о процени утицаја на животну средину пројекта Аутопута Е-80, деоница Ниш-Плочник,дана 06.07.2018.године, који је заведен под бројем 353-02-1541/2018-03

Увид у поднету Студију може се извршити у просторијама Министарства заштите животне средине, Омладинских бригада бр.1,соба 428,сваког радног дана од 11 до 14 часова, у року од 20 дана од дана објављивања овог обавештења,као и на сајту http:/www.ekologija.gov.rs/obavestenja/procena-uticaja-na-zivotnu-sredinu/,службени сајт Министарства.

Заинтересована јавност може такође да изврши увид у садржину ове Студије  и у Нишу,сваког радног дана у просторијама Градске управе града Ниша, у року од 20 дана од дана објављивања овог обавештења. Мишљења и примедбе на Студију о процени утицаја на животну средину се подносе у писаном облику и достављају Министарству заштите животне средине,ул. Омладинских бригада бр.1, Нови Београд.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*